ceera's FotoPage

By: ceera moon

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Friday, 3-Nov-2006 02:41 Email | Share | | Bookmark
Selamat Hari Raya

Anak2 Noh kecuali Kakcik N Abang
AKu snap ajer, sume nak menyelit
Anak2 buah ku kecuali anak kakcik
View all 15 photos...
Lama dah aku tak update my FP. Hari ni, tetiba ajer rajin nak update balik. Itu pun sebab gambar raya family yang aku ingin berkongsi bersama member2 FP yang lain. Harap enjoy ya. B4 that, aku nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA & MAAF ZAHIR BATIN..


Monday, 29-May-2006 11:44 Email | Share | | Bookmark
Di Westin Hotel

Sweet tak kitorang...
Kami berdua berebutkan arn
Aran hero pujaan hati
View all 7 photos...
First time menjejakkan kaki kat Hotel Westin, aku teringatkan seseorang... bukan guy, tapi seseorang perempuan yang pernah menganggu kehidupan aku... Pekerja Westin ni, ingat aku nak rampas BF dia... Ya Allah, tak ada maknanya la... walaupun hakikatnya aku lebih indah dari dia... mungkin itu yang dia risaukan... huhu.. well, wat can i say...


Monday, 29-May-2006 11:35 Email | Share | | Bookmark
Jumpa Band UNGU pulak...

Ni dia vokalis Ungu.. hensem, tapi dah kawin dah.. huhu
Ni lak, orang kata kembar mawi.. boleh la...
aku suka yang ni, guitarist dia... saje menyelit..
View all 12 photos...
Hehe... yang ni plak Band Ungu yang makin menjadi2 kat malaysia nie... Yela, lagu depa - DEMI WAKTU... cukup berhantu lah... best siot lagu ni, first aku dengar... aku dah terpaut dah... nak dijadikan cerita, masa Ungu datang... aku gi Hotel Istana ni pun semata2 nak dapatkan CD dia... alih2 dorang tak bawa CD... angin betul la... nasib baik editor aku bagus, ngurat2 dia punya PR.. dapat la CD... tapi lagu dorang best la kesimpulannya...


Monday, 29-May-2006 11:19 Email | Share | | Bookmark
Bersama DEWA di Hard Rock

Wah wah wah, konon2 ajer
Dani... ganteng ker?
Boleh la kan... he's cute actually
View all 7 photos...
Ini dia band Dewa yang tidak asing lagi... huhu, masa ni aku cukup kagum ngan Once... bila dia kuar je, duk betul2 depan mata aku... dalam fikiran aku 'Wah, hensemnya budak indon nie' yang paling best when dia pakai baju body berwarna putih... i like it.. really like when man wearing a white tshirt... dah la pakai baju body, so boleh la nampak badan dia yang begitu flat... kagum siot.. berdiri n duduk pun sama ajer badan dia... huhu... u ar man la Once... luv u... muah muah muah...


Monday, 29-May-2006 11:06 Email | Share | | Bookmark
E-ra and d geng media

Wiehiiii....
Sume buat muka macho dan cantik...
Sempat bergambar dengan amoi nie...
View all 5 photos...
Ini la antara geng2 media aku... korang leh tengok sendiri.. ada yang season, and ada gak yang muda... tapi aku tak kesah sume nya tu, yang penting dorang nie aku leh LAYAN... best kalau leparking ngan dorang nie... Enjoy...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net